Microdemabrasie, een oplossing voor uw huidproblemen

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor huiden met:
  • doffe / matte huid met rimpeltjes
  • elasticiteits verlies of rimpels
  • grauwheid / verlies van vitaliteit

Al op vrij jonge leeftijd kunnen deze verschijnselen ontstaan, en zijn vaak het gevolg van stress, roken, zonlicht, slechte voeding, alcohol, milieu invloeden of gewoon het vorderen van de jaren. Voor deze verschijnselen raden wij drie tot zes behandelingen aan.

Er is meteen een goed zichtbaar resultaat na de behandeling, de huid is frisser en stralender, krijgt een gezonde en jeugdige uitstraling én het vervaagd en verminderd oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Microdermabrasie werkt ook goed voor specifieke huidproblemen zoals:
  • pigmentvlekken
  • ouderdomsvlekken
  • acne littekens
  • littekens na ongeval of operatie
Hoe werkt het?

Microdermabrasie is een methode waarbij fijne kristallen op een veilige manier de dode huidcellen van je opperhuid slijpen. Door de oppervlakkige peeling komen onderliggende huidlagen aan de oppervlakte en wordt de huid ontdaan van overtollige dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden. Na een aantal behandelingen gaat je huid nieuwe, jonge cellen aanmaken. Door collageen en elastine te vormen, ziet je huid er jonger uit en heeft deze een fijnere structuur.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling begint met een grondige reiniging. Daarna volgt de dermabrasie behandeling. De tijdsduur en hoeveelheid van de behandeling is afhankelijk van uw huidconditie. Ter afsluiting wordt een verzorgend en kalmerend masker toegepast en aangepaste dagcrème. Na de behandeling zal de huid er wat rood uitzien en warm aanvoelen, alsof u een dagje in de zon heeft doorgebracht. Het is van groot belang de behandelingen thuis te ondersteunen met speciale producten, welke u tweemaal daags dient te gebruiken. De ondersteunende producten voor thuisgebruik zijn essentieel voor een goed resultaat. Blijf na de dermabrasie behandeling zes weken weg van de zon of zonnebank en gebruik dagelijks een sunblock onder uw dagcrème.

Gelaat losse behandeling € 99,50
Gelaat en Hals € 134,00
-->