Simone's
Blog

Mijn passie voor huidverzorging is al op jonge leeftijd ontstaan. Als klein meisje ging ik vaak mee met mijn moeder naar de schoonheidsspecialiste. Hier zag ik hoe zij met veel zorg en aandacht geholpen werd. Dit inspireerde mij en zorgde voor het opzetten van een eigen salon.

Sinds 2001 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in 2006 kwam mijn grote droom uit. De deuren van Skin and Body Care, erkend Anbos bedrijf, werden geopend. Het begon aan de Paslaan in Apeldoorn maar al snel werd mijn behandelruimte te klein. In 2008 verhuisde Skin and Body care naar de Zwolseweg in Apeldoorn. Daar werd ook de huisstijl veranderd en werd het plaatje helemaal compleet.

Onze nieuwe liefde…. Poriënverfijner 301 Perfecteur de Peau

Al een tijdje geleden bracht MARIA GALLAND een nieuwe productlijn op de markt voor een gecombineerde, rijpere huid. Eén van de producten was een poriënverfijner, die de structuur van de huid verfijnt. Op het moment dat er een nieuw product uitgebracht wordt, probeer ik hem natuurlijk ook zelf uit. Het peelingmasker uit deze lijn heb ik direct uitgeprobeerd. Daar was ik meteen helemaal fan van! Wat een mooie gladde huid en meteen al zichtbaar verschil. Duidelijk.. dit masker mocht niet meer op mijn wastafel ontbreken.  

                  mg 302

MASQUE PEELING CLARTÉ 302  Het zachte, maar tevens zeer efficiënte peeling masker bevat extracten van de papayavrucht, die afgestoven hoorncellen, vuil en make-up verwijderen en de poriën verfijnen en vrij maken van een teveel aan vet.

Maar.. daar stond ook nog steeds de poriënverfijner op mijn wastafel. Ja, daar moest ik toch ook wat mee gaan doen. Zelf heb ik geen grove poriën, dus verwachtte niet heel veel verandering. Al zou dit product ook de fijne lijntjes verminderen en een zuivere teint creëren. Dagelijks deed ik het product onder mijn dag- en nachtcrème. Zo’n twee weken gingen voorbij, ik gebruikte het netjes, maar lette er niet echt op. Ik heb een erg druk leven en ben dan niet altijd zo met mijn huid bezig. Al zorg ik er natuurlijk wel voor dat mijn huid altijd goed verzorgd wordt en er fris uitziet. Dat kan  ook niet anders met mijn vak. Ineens kreeg ik veel complimentjes over mijn huid, dat het er zo mooi uitzag! Ik had al wel ontdekt dat de 301 toch wel een heel lekker product was. De geur was heerlijk en het voelde heel aangenaam op mijn huid. Nu ging ik toch maar eens goed naar mijn huid kijken en dacht; “Ja! Mijn huid is eigenlijk heel mooi geworden!” Alsof er een satijnen laagje op lag en heel fris. Vanaf dat moment ben ik verliefd op de 301.
Mijn zus is ook helemaal fan van de producten van MARIA GALLAND. Ook zij probeert alle nieuwe producten uit en was al eerder begonnen met de 301. Ik vertelde haar dat ik een artikel wilde schrijven over dit product, omdat ik er zo blij mee ben, en dit was haar reactie: “Ja moet je doen! Ik heb hem al twee weken  niet kunnen gebruiken”. Ze had hem bij haar vriend laten liggen die aan de andere kant van Nederland woont. “En ik mis hem gewoon!” Ook zij is verliefd geworden op de 301. We kunnen dit product dus echt iedereen aanraden en het is geschikt voor alle huidtypen. Maar pas op! Eenmaal gebruikt, kan je niet meer zonder!

Wat zijn nou de ingrediënten die dit product zo bijzonder maken:

– Werkstoffencompositie van de Noord-Amerikaanse toverhazelaar uit Virginia ( Daarom kan dit product dus toveren! ) salie, tijm en duizendblad, – Extract van de witte narcis en ( Voor verbetering van huidcellen en bevordert de elasticiteit van de huid )
– Comlex van ceramiden. ( Ceramiden zijn een tussencelstof: ze vullen de ruimte op tussen de cellen en gaan op deze manier verdamping van vocht en dus uitdroging tegen )   mg 301 Een bijzondere nieuwe liefde en wie weet ben jij binnenkort ook wel verliefd!

-->
disclaimer