Simone's
Blog

Mijn passie voor huidverzorging is al op jonge leeftijd ontstaan. Als klein meisje ging ik vaak mee met mijn moeder naar de schoonheidsspecialiste. Hier zag ik hoe zij met veel zorg en aandacht geholpen werd. Dit inspireerde mij en zorgde voor het opzetten van een eigen salon.

Sinds 2001 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in 2006 kwam mijn grote droom uit. De deuren van Skin and Body Care, erkend Anbos bedrijf, werden geopend. Het begon aan de Paslaan in Apeldoorn maar al snel werd mijn behandelruimte te klein. In 2008 verhuisde Skin and Body care naar de Zwolseweg in Apeldoorn. Daar werd ook de huisstijl veranderd en werd het plaatje helemaal compleet.

NIEUW: ACTIV-AGE Lijn

 

“Blij met het leven, blij met mijn leeftijd”

U wordt ouder, maar wilt graag uw actieve levenswijze in stand houden; blijven genieten van het leven, sociaal actief blijven en op de hoogte blijven van de laatste trends .
Opvliegers, geprikkeld, stemmingswisselingen, een droge huid en misschien komen er stiekem ook nog wat kilo’s bij. Ook dit kan bij het ouder worden horen.
Wanneer u te maken krijgt met een veranderende hormoonspiegel, meestal rond uw 45-50ste levensjaar, wilt u ook graag de veranderende behoefte van uw huid leren kennen en hier een effectieve verzorging voor gebruiken. Daarom wordt het steeds belangrijker om efficiënte huidverzorgingsproducten en behandelingen te combineren met een aantal dagelijkse gewoonten, die ertoe bijdragen uw schoonheid langer in stand te houden.
In deze nieuwe levensfase betekent ACTIVE’AGE van Maria Galland: zeg JA tegen professionele expertise, JA tegen een positieve benadering van het ouder worden, JA tegen actieve huidverzorging en een beautyprogramma op maat.

Als we naar de huid kijken kunnen we een onderscheid maken op 2 niveaus van veroudering: extern en intern.

Externe factoren zijn UV-straling, roken, milieuvervuiling en voedings- en lifestyle-factoren.
UV-straling is verreweg de meest verantwoordelijke factor voor huidveroudering, namelijk voor 80%!
Intern wordt veroudering bepaald door erfelijke aanleg en interne condities. Veranderingen in het hormonale evenwicht spelen hier een cruciale rol. Een kenmerk van de veroudering is de afname in het huidvolume in de huidlagen. De concentratie hyaluronzuur in de huid vermindert. Dat betekent dat de huid steeds minder in staat is om vocht op te slaan. Ook de collageenstructuur van de huid verslechtert meer en meer, wat leidt tot rimpelvorming en verslapping van het huidweefsel.

Oftewel, de huid wordt dunner en het volume, de stevigheid en elasticiteit van de huid verminderen. Dat betekent werk aan de winkel! En juist hier richt de ACTIV-AGE lijn zich op. De innovatieve stoffen die in de producten zitten zijn onder anderen: peptiden* en stamcellen**.

De lijn bestaat uit:
– Serum; met een direct zichtbaar antirimpel effect,
– Dag-/nachtcreme; maakt de huid steviger, gladder en elastischer en hydrateert de huid aanzienlijk,
– Verzorgend masker; die de huid voedt en verfrist,
– Verzorgende/verfrissende spray; van puur gletsjerwater voor en stralende huid.

 

Wilt u er nog meer over weten, lees hier dan verder: https://www.activage.maria-galland.com/nl_nl/
*Peptiden activeren de natuurlijke reparatieprocessen van de huid, maken rimpels gladder, verstevigen en stimuleren de celdeling.
**De ACTIV-AGE lijn bevat stamcellen van de framboos, kidneyboon en tomatenbladeren.
Het stamcelextract framboos vermindert de productie van enzymen, die bijdragen aan het irritatieproces (de rijpere huid is sneller geïrriteerd). Het stamcelextract van de kidneyboon en van de tomatenbladeren beschermen de huid tegen milieuvervuiling en UV-straling. Daarnaast verbeteren zij de celactiviteit en de uitstraling van de huid.

ACTIVAGE producten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

disclaimer