Simone's
Blog

Mijn passie voor huidverzorging is al op jonge leeftijd ontstaan. Als klein meisje ging ik vaak mee met mijn moeder naar de schoonheidsspecialiste. Hier zag ik hoe zij met veel zorg en aandacht geholpen werd. Dit inspireerde mij en zorgde voor het opzetten van een eigen salon.

Sinds 2001 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in 2006 kwam mijn grote droom uit. De deuren van Skin and Body Care, erkend Anbos bedrijf, werden geopend. Het begon aan de Paslaan in Apeldoorn maar al snel werd mijn behandelruimte te klein. In 2008 verhuisde Skin and Body care naar de Zwolseweg in Apeldoorn. Daar werd ook de huisstijl veranderd en werd het plaatje helemaal compleet.

WINNAAR BEAUTY AWARD SCHOONHEIDSSPECIALIST VAN NOORD NEDERLAND

Finale Beauty Award 2015

Op maandag 2 maart was het dan eindelijk zover. De finale van de Beauty Award voor schoonheidsspecialist van het jaar 2015! De spanningen liepen hoog op. Wie zou er met een prestigieuze Beauty Award naar huis gaan? De prijsuitreiking vond plaats in Studio 21 in Hilversum. Anouk Smulders presenteerde deze feestelijke avond samen met enkele andere bekende Nederlanders. Er waren maar liefst zeshonderd gasten uit de beautybranche aanwezig. De avond werd gevuld met show en entertainment, maar iedereen kwam natuurlijk vooral voor de uitreiking van de Award.

 

Voorbereidingen
Ik ben de dag begonnen met twee uurtjes sporten. Nog even mijn hoofd leeg maken, want het was toch wel echt heel spannend! Om 13.00uur stond de afspraak bij de kapper en toen begon het feest eigenlijk al. Samen met mijn moeder en zusjes lieten we ons haar mooi opmaken. Mijn make-up heb ik zelf gedaan. Ja, en toen kwam het moment dat ik mijn mooie jurk aan mocht trekken. Ik voelde me net een filmster! De sieraden maakte het plaatje compleet. Deze werden gesponsord door juwelier ’t Harnas in Apeldoorn. Om 16.00uur stonden we helemaal klaar en vertrok ik met mijn familie richting Hilversum.

 

Ontvangst
Eenmaal in Hilversum werden we ontvangen op de rode loper en werden er foto’s gemaakt. Het was geweldig om te zien hoe prachtig iedereen eruit zag. Als genomineerden moesten we ons verzamelen in de VIP lounge en werden we na een welkomstwoordje begeleid naar het podium. Dat was wel even wennen om zo in de spotlights te staan voor een zaal met ruim 600 gasten. Er ging wel even door me heen dat, mocht ik winnen, ik daar later op de avond alleen zou staan!rode loper

Moment van ontspanning
Eenmaal aan tafel kon ik weer even ontspannen. In het programmaboekje las ik dat de bekendmaking voor schoonheidsspecialist van Noord-Nederland om 21.45uur zou zijn, na het nagerecht. Het was 19.30uur dus dat duurde nog even. Ik had mijn zenuwen aardig onder controle en genoot van alles om me heen. Het was een prachtige show en het eten was heerlijk. Al moet ik eerlijk zeggen dat het bij het nagerecht wat moeilijk werd. Ineens kwamen de zenuwen weer volop naar boven. Na drie hapjes kreeg ik het niet meer weg. Wat zal de uitslag zijn?!

 

And the winner is…..
Het moment was daar. De enveloppe werd overhandigd aan Anouk. Aan tafel pakten we elkaars handen vast en wenste ik nog één keer dat ik zou winnen. Ik sloot mijn ogen en hoorde;

“Het juryrapport van de winnaar luidt: Vakvrouw op alle fronten met een professionele en prettige uitstraling. Ondernemer met een focus op beleven waarbij andere disciplines goed gecombineerd zijn. Heeft ambitie te blijven groeien en laat duidelijk zien stappen te zetten om dit te bereiken.”

“De winnaar is…………… SIMONE VAN DER WEERD VAN SKIN AND BODY CARE UIT APELDOORN!”

Ik vloog overeind uit mijn stoel, voelde de blijdschap vanuit mijn tenen door mijn hele lijf en rende bijna het podium op. Het was me gelukt! Ik heb gewonnen!

ontvangst beauty award

 

Mijn eerste reactie: “Het is fantastisch! Zo hard voor gewerkt, zoveel van geleerd en dan ook de prijs winnen… Echt helemaal fantastisch!”

 

 

 

Terug aan tafel werd ik door iedereen geknuffeld en gefeliciteerd. Iedereen was ook zo blij! Er was één iemand die normaal gesproken heel klein is, maar nu wel 1.80m leek. Mijn lieve mama, zo ontzettend trots. Na het uitreiken van de laatste Award moesten alle winnaars nog één keer op het podium en werden er foto’s gemaakt op de trap. Weer een momentje het gevoel dat ik een filmster was. De avond eindigde met muziek en feest. Een avond om nooit meer te vergeten!

 

Dankwoord
De deelname aan de Beauty Award is een intensieve en leerzame tijd geweest waarin ik naar de salon en mezelf heb moeten kijken. Daarbij heb ik hulp gehad van verschillende mensen om me heen. Heel graag wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken hiervoor. Een aantal wil ik apart noemen:

Wesley Roodink van Zonder Suiker

Maria Galland

Liduin Harleman

Mijn lieve familie

En natuurlijk niet te vergeten mijn lieve trouwe klanten, zonder jullie had ik hier niet gestaan. Ook heel erg bedankt voor jullie vertrouwen in mij.

 

IMG_4873

 

 

-->
disclaimer