Simone's
Blog

Mijn passie voor huidverzorging is al op jonge leeftijd ontstaan. Als klein meisje ging ik vaak mee met mijn moeder naar de schoonheidsspecialiste. Hier zag ik hoe zij met veel zorg en aandacht geholpen werd. Dit inspireerde mij en zorgde voor het opzetten van een eigen salon.

Sinds 2001 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in 2006 kwam mijn grote droom uit. De deuren van Skin and Body Care, erkend Anbos bedrijf, werden geopend. Het begon aan de Paslaan in Apeldoorn maar al snel werd mijn behandelruimte te klein. In 2008 verhuisde Skin and Body care naar de Zwolseweg in Apeldoorn. Daar werd ook de huisstijl veranderd en werd het plaatje helemaal compleet.

Make-up herfst en winterlook 2014

SÉDUCTION EN ROUGE

Temperament, passie en zinnelijkheid – daarvoor staat de nieuwe herfst-/winterlook van Maria Galland: Séduction en rouge – verleiding in rood. Laat u zich ook bekoren door de prachtige, fascinerende rode tinten voor uw lippen en nagels en door de glanzende metallic schijn op uw oogleden.

 

526 oogschaduw baseBase fard à paupières

Laat je ogen perfect tot uiting komen

Deze heerlijke oogschaduwbasis geeft elke oogschaduw een ultieme, schitterende kleurintensiteit en verhoogt de houdbaarheid ervan. De zijdezachte textuur versmelt regelrecht met je huid,  maakt de oogleden glad en voorkomt afzetten van oogschaduw in de oogplooi. Waardevolle actieve ingrediënten voorzien de huid van vocht, verminderen rimpeltjes en verzorgen de tere huid van het ooglid.

526_base_fard_a_paupieres_offen_fr

Le rouge infini

Langhoudende lippenstift met een zijdezachte, matte finish

le rouge

 

“Rouge pur” voor zinnelijke, mooie lippen! Deze zijdezachte, romige en langhoudende lippenstift hult je lippen tot 8 uur in een prachtige, verleidelijke rode kleur. De elegante textuur glijdt zacht over de lippen en versmelt ermee. De intensieve verzorgende formule met waardevolle candilillawas en lecithine verzacht de tere huid van de lippen en geeft kleur een diepe glans, zonder drogen. Vitamine C en E beschermen tegen u-straling.

 

 

lipgloss

 

 

Gloss Extrême

Zijdezachte lipgloss voor verleidelijke mooie lippen

Deze luxueuze en intensieve lipgloss laat je lippen er extreem goed uitzien. De perfect dekkende gloss bekoort door zijn spiegelende glans en zijn rijke verzorgende eigenschappen. Hij kan makkelijk aangebracht worden en houdt de lippen aangenaam soepel. Aloë Vera vult het vochtgehalte van de tere lippen aan en beschermt tegen uitdroging.

 

Ombre Unique

Voor  een dramatische oogopslag

oogschaduw silver

Voor de glamour look van een herfstavond gaat er niets boven sensationele metallic effecten op de oogleden. De oogschaduw zorgt met zijn zijdezachte, lichte, maar tevens uitstekend dekkende satin-finish textuur voor oogschaduw goldgeraffineerde  lichteffecten, lang houdbaar en gaat niet in de oogplooi zitten.

 

 

 

le rouge vernis

Le Vernis

Ultieme kleurintensiteit voor perfect verzorgde handenle rouge vernis

Deze hoogwaardige nagellak laat je nagels stralen in de kleur die past bij jou look.
Hij is makkelijk aan te brengen, dekt uitstekend en biedt een intense, gelijkmatige kleurgeving.

 

 

 

 

 

Rode lippenstift is een klassieker en deze winter weer helemaal hot. En denk niet dat rood jou niet mooi staat. Wanneer je de juiste kleur gebruikt, wordt iedere vrouw met rode lippen een diva. Tips voor rode lippenstift:

 1. Rode lippenstift en de vorm van je lippen:
  Heb je wat smallere lippen, ga dan voor een wat lichtere tint en doe er een gloss over. Zo lijken je lippen voller.
 2. Rode lippenstift en je huidskleur:
  Stem de lippenstift op je huidskleur af. Een vuistregel is: heeft je huid een rozige ondertoon ga dan voor wat koelere kleuren, heeft je huid een meer gele ondertoon ga dan voor warme kleuren. Om de kleur van een foundation te kunnen bepalen die bij je huid past, test je op de kaaklijn. Het is heel belangrijk om de juiste kleur te gebruiken, dat maakt een enorm verschil. Gebruik bij het aanbrengen van de foundation een speciale foundationkwast. Dit zorgt ervoor dat de make-up mooi egaal wordt zonder vlekken. Poeder je foundation af met een transparante poeder om afgeven te voorkomen.
 3. Voorkom uitlopen
  Begin met een primer zodat het niet uit kan lopen. Een andere veel  tip om uitlopen te voorkomen, is om binnen de contouren van je lippen te blijven. Verder helpt het om je lippen eerst met een lippotlood te omlijnen. Matte lippenstift loopt verder minder snel uit dan vettere en glossy lippenstiften.
 4. Houd de rest van je make-up natuurlijk
  Met rode lippenstift focus je op je mond. Houd daarom de rest van je make-up heel natuurlijk. Gebruik bij rode lippenstift een lichte oogschaduw met zwarte mascara.
 5. Regelmatig checken
  Rode lippenstift vergt enig onderhoud. Check je lippen overdag regelmatig (een spiegeltje is je tas is een must) om te kijken of de kleur niet uitgelopen is of vlekken op je gezicht heeft achtergelaten (er hoeft maar een haar over je lippen te zwiepen en je hebt een streep). Matte lippenstift is gemakkelijker in het onderhoud. Dep je lippen na het aanbrengen met een tissue zodat je overtollig product verwijdert.

 

Het kost soms even wat tijd om de juiste kleur en techniek te vinden. Het is een kwestie van veel oefenen! Op Youtube kan je veel filmpjes vinden over het aanbrengen van een make-up, of volg eens een make-up workshop.

Ga er lekker mee aan de slag, ik wens jullie heel veel succes!

 

Veel liefs,

 

Simone's Blog - Simone van der Weerd

-->
disclaimer