Contact

Skin and Body Care

Zwolseweg 200
7315 GP Apeldoorn

055 576 08 91

info@skinandbodycare.nl
www.skinandbodycare.nl

Welkom

object(WP_Post)#428 (24) {
 ["ID"]=>
 int(47)
 ["post_author"]=>
 string(1) "1"
 ["post_date"]=>
 string(19) "2014-09-18 20:26:10"
 ["post_date_gmt"]=>
 string(19) "2014-09-18 20:26:10"
 ["post_content"]=>
 string(578) "Dit is het uitgangspunt dat Skin and Body Care voor ogen heeft. Als professionele schoonheidssalon streven wij ernaar om samen met u te werken aan een mooie stralende huid.

Onze behandelingen gaan altijd gepaard met de nieuwste behandelmethodes en de meest effectieve apparatuur. Wij maken gebruik van producten van de mooie merken MARIA GALLAND PARIS en Image Skincare.

Huidverbetering, persoonlijke aandacht, kwaliteit, maar ook een moment van rust staat bij ons centraal. Graag willen wij u in deze drukke tijd van werk en stress een moment van algehele ontspanning bieden."
 ["post_title"]=>
 string(4) "Home"
 ["post_excerpt"]=>
 string(0) ""
 ["post_status"]=>
 string(7) "publish"
 ["comment_status"]=>
 string(4) "open"
 ["ping_status"]=>
 string(4) "open"
 ["post_password"]=>
 string(0) ""
 ["post_name"]=>
 string(4) "home"
 ["to_ping"]=>
 string(0) ""
 ["pinged"]=>
 string(0) ""
 ["post_modified"]=>
 string(19) "2021-02-11 20:34:30"
 ["post_modified_gmt"]=>
 string(19) "2021-02-11 19:34:30"
 ["post_content_filtered"]=>
 string(0) ""
 ["post_parent"]=>
 int(0)
 ["guid"]=>
 string(38) "http://localhost/wordpress/?page_id=47"
 ["menu_order"]=>
 int(0)
 ["post_type"]=>
 string(4) "page"
 ["post_mime_type"]=>
 string(0) ""
 ["comment_count"]=>
 string(1) "0"
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
Van iets wat op z’n allermooist is moet je zo lang mogelijk genieten

Dit is het uitgangspunt dat Skin and Body Care voor ogen heeft. Als professionele schoonheidssalon streven wij ernaar om samen met u te werken aan een mooie stralende huid.

Onze behandelingen gaan altijd gepaard met de nieuwste behandelmethodes en de meest effectieve apparatuur. Wij maken gebruik van producten van de mooie merken MARIA GALLAND PARIS en Image Skincare.

Huidverbetering, persoonlijke aandacht, kwaliteit, maar ook een moment van rust staat bij ons centraal. Graag willen wij u in deze drukke tijd van werk en stress een moment van algehele ontspanning bieden.

 

Schoonheidsspecialist van het Jaar

Op maandag 2 maart was het dan eindelijk zover, de finale van de Beauty Award voor schoonheidsspecialist van het jaar 2015! Deze feestelijke avond in Studio 21 in Hilversum werd gepresenteerd door niemand minder dan Anouk Smulders. Samen met maar liefst zeshonderd gasten uit de beautybranche en verschillende bekende Nederlanders nam ik plaats aan de voor ons gereserveerde tafel.

Het bleek een spectaculaire avond te worden met een prachtige show vol zang, dans en entertainment, maar uiteindelijk kwam iedereen natuurlijk vooral voor de uitreiking van de Beauty Award. Tegen de ontknoping liep de spanningen hoog op. Wie zou er met een prestigieuze Beauty Award naar huis gaan?

And the winner is… Het moment was daar, de enveloppe werd overhandigd aan Anouk.

“Het juryrapport van de winnaar luidt: Vakvrouw op alle fronten met een professionele en prettige uitstraling. Ondernemer met een focus op beleven waarbij andere disciplines goed gecombineerd zijn. Heeft ambitie te blijven groeien en laat duidelijk zien stappen te zetten om dit te bereiken.”

Schoonheidsspecialist van het jaar 2015 regio noord Nederland is geworden… Simone van der Weerd!

 

 

Deelname aan de Beauty Award is een hele intensieve en leerzame tijd geweest waarin ik heel kritisch naar zowel de salon als mezelf heb moeten kijken. Een periode waarin ik veel heb geleerd en ben gegroeid. Op dit moment sta ik ook te popelen om de opgedane kennis de komende tijd in praktijk te brengen. Maar ook nu ik de Beauty Award gewonnen heb komen er nog steeds leuke dingen op mijn pad, deze wil ik graag met jullie delen via mijn blog.

Blog

Behandelingen

Wie zich mooi voelt straalt dit uit

Een behandeling zien we bij skin and body care als een samenwerking. We bespreken samen jou wensen en stemmen de behandeling hierop af. Iedereen is uniek en daarom zal een behandeling nooit hetzelfde zijn.

Gezichtsbehandeling

Basis Behandelingen

Acne behandeling

Acne is een veel voorkomende huidaandoeningen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden, zoals littekens, is het belangrijk acne goed te behandelen. Voor dat we aan de behandeling beginnen bespreken we uitgebreid wat het verwachte resultaat is, het behandelplan en de thuisverzorging.

De acne behandeling wordt vrijwel door alle zorgverzekeraars vergoed.

Acne Behandeling € 62,50

Basis behandeling (ca. 60 min)

Deze behandeling bestaat uit:
 • Reiniging met milk & lotion
 • Diepte reiniging met peeling en reinigend masker
 • Verwijderen oneffenheden zoals milia en comedonen
 • Verzorgend masker
 • Dag- of nachtcrème
Basis Behandeling € 68,00

Klassieke behandelingen (ca. 90 min)

De klassieke behandeling is een intensieve maar ook ontspannende behandeling met een persoonlijke huidanalyse en advies.

 Deze behandeling bestaat uit:
 • Reiniging met milk & lotion
 • Diepte reiniging met peeling en reinigend masker
 • Epileren
 • Verwijderen oneffenheden zoals milia en comedonen
 • Ontspannende gelaatsmassage
 • Verzorgend masker
 • Dag- of nachtcrème

Deze behandelingen kunnen naar behoefte uitgebreid worden met een voedend serum of concentraat voor extra verzorging en voeding van de huid.

Klassieke Behandeling € 78,5
    incl. serum € 82,5
    incl. concentraat € 87,50

Epileren € 13,00
  in behandeling € 11,50
Verven van wenkbrauwen of wimpers € 13,00
  in behandeling € 11,50
Verven van wenkbrauwen en wimpers € 23,50
Shapen wenkbrauwen € 33,50
Harsen bovenlip € 11,00
Harsen kin € 12,00
Dag make-up € 35,00
Proef bruids make-up € 47,50
Bruids make-up € 45,00
  aan huis (in Apeldoorn) € 85,00

Image Skincare

Image skincare facial 60 min

De Image Skincare Facials bestaan altijd uit een dubbele reiniging, peeling, het uitreinigen van de huid, een verzorgend masker en een dag- en of nachtcreme. De producten worden tijdens elke behandeling afgestemd op de huid.

€ 77,50

Image Skincare facial 90 min

De Image Skincare Facials bestaan altijd uit een dubbele reiniging, peeling, het uitreinigen van de huid, een verzorgend masker en een dag- en of nachtcreme. Tijdens deze facial wordt de behandeling uitgebreidt met een ontspanningsmassage. De producten worden tijdens elke behandeling afgestemd op de huid.

€ 87,50

Image Skincare facial 120 min

De Image Skincare facial van 120 minuten bestaat zoals elke Image Skincare facial uit een dubbele reiniging, peeling en het uitreinigen van de huid. Bij deze behandeling ontvangt u een bindweefselmassage om de doorbloeding te stimuleren en de aanmaak van collageen en elastine. Aansluitend op de bindweefselmassage krijgt u een sheet masker en sluiten we de behandeling af met een dag- of nachtverzoring.

Prijs € 115,-

Ormedic Facelift

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid.
 
Indicaties:
huid in hormonale disbalans
inflammatoire huidproblemen
gedehydrateerde huid
zwangere vrouwen
 
Resultaat
De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

60 min € 81,50

90 min  €91,50 (incl. massage)

120 min  €125,- (incl. bindweefselmassage en sheet masker)

Signature Facelift

The Signature facelift

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.
 
Indicaties:
gedehydrateerde huid
geïrriteerde droge huid
couperose
rosacea
lichte vormen van acne
lichte vormen van pigmentatie
 
Resultaat
Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

60 min €81,50

90 min €91,50 (incl. massage)

120 min €125,- (incl. bindweefselmassage en sheetmasker)

Lightening Lift/Lightening Forte

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur.
 
Indicaties:
pigmentvlekken
zonschade
melasma
vale huidskleur
inflammatoire huidproblemen
 
Resultaat
De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

€75,-

In kuurvorm is de 6e peeling gratis.

Acne Lift

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.
 
Indicaties:
Acne
Vette huid
Verwijde poriën
Huid in totale disbalans
 
Resultaat
De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

NB. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen.

€75,-

Beta Lift

Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid. Dit is een salicylzuur basis peeling die actieve acne doelgericht aanpakt.
 
Indicatie:
Zeer actieve acne
Vette huid
Witte pustels
 
Resultaat
De BETA LIFT maakt dat de actieve pustels zijn verwijderd en dat de huid is verlost van de vette glans.

€150,-

Maria Galland behandelingen

De speciale behandelingen van Maria Galland die gericht zijn op huidverbetering.

Soin Mille Lumière (ca. 120 min)

SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid.
Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt.

Soin Mille Lumière € 145,5

Soin Masque Modelant (ca. 120 min)

SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin Masque Modelant € 128,5
Soin Masque Modelant Mille € 135,00

Soin Masque Modelant Yeux (ca. 30 min)

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een hyaluron concentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

Soin Masque Modelant Yeux € 33,5

Soin Cocon (ca. 120 min)

Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Soin Cocon € 95,50

Soin Profilift Bindweefselmassage (ca. 120 min)

Intensief verstevigende behandeling met een “wow” effect

Soin Profilift, de innovatieve ‘lifting’-behandeling van MARIA GALLAND, geeft uw gezicht een zichtbare langdurige ‘lifting’. Bijzondere bindweefselmassagetechnieken zorgen ervoor dat de zeer effectieve werkstoffen van Profilift tot diep in de huid doordringen. Hier gaan de werkstoffen de drie hoofdoorzaken van verlies aan stevigheid tegen. Het resultaat: mooiere, strakkere en meer verstevigde gezichtscontouren en een jonger uitziende huid.

Soin Profilift met bindweefselmassage € 94,5

Soin Thalasso Visage (ca. 120 min)

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

Soin Thalasso Visage € 95,50
Soin Thalasso Visage Mille € 97,50

Soin Système Dermatologique (ca. 120 min)

Maria Galland heeft intensief gezocht naar een dermatologisch geïnspireerd verzorgingssysteem voor huidvernieuwing. De doorbraak is een feit met Système Dermatologique. Système Dermatologique is een compleet systeem voor huidverzorging volgens het opbouwprincipe. Een verzorgingssysteem dat gebaseerd is op twee sterke steunpilaren: dagelijks gebruik voor verzorging thuis en regelmatige behandelingen in het schoonheidsinstituut. De schoonheidsspecialist analyseert met een anamnesekaart uw persoonlijke huidconditie en ontwikkelt zo een passend recept voor uw huid. Système Dermatologique ondersteunt de huid niet alleen bij haar regeneratieproces, maar stimuleert haar ook voor meer actie wat de cel vernieuwing aanmerkelijk verhoogd.

Soin Système Dermatologique € 102,50

Behandeling voor de man

Voor mannen die weten wat goed is: de gezichtsbehandeling SOIN HOMME GALLAND zorgt voor een absolute dosis frisheid van de mannenhuid, geeft extra power en een uitstekende verzorging.

Soin Homme Galland (ca. 60 min)

De gezichtsbehandeling SOIN HOMME GALLAND stimuleert de mannenhuid en maakt haar heerlijk fris. De HOMME GALLAND-powerwerkstof R.T. Arctic beschermt de huid tegen stress en negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden – glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat ze kan ontspannen.

Soin Homme Galland € 68,5

Microdemabrasie

Microdemabrasie, een oplossing voor uw huidproblemen

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor huiden met:
 • doffe / matte huid met rimpeltjes
 • elasticiteits verlies of rimpels
 • grauwheid / verlies van vitaliteit

Al op vrij jonge leeftijd kunnen deze verschijnselen ontstaan, en zijn vaak het gevolg van stress, roken, zonlicht, slechte voeding, alcohol, milieu invloeden of gewoon het vorderen van de jaren. Voor deze verschijnselen raden wij drie tot zes behandelingen aan.

Er is meteen een goed zichtbaar resultaat na de behandeling, de huid is frisser en stralender, krijgt een gezonde en jeugdige uitstraling én het vervaagd en verminderd oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Microdermabrasie werkt ook goed voor specifieke huidproblemen zoals:
 • pigmentvlekken
 • ouderdomsvlekken
 • acne littekens
 • littekens na ongeval of operatie
Hoe werkt het?

Microdermabrasie is een methode waarbij fijne kristallen op een veilige manier de dode huidcellen van je opperhuid slijpen. Door de oppervlakkige peeling komen onderliggende huidlagen aan de oppervlakte en wordt de huid ontdaan van overtollige dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden. Na een aantal behandelingen gaat je huid nieuwe, jonge cellen aanmaken. Door collageen en elastine te vormen, ziet je huid er jonger uit en heeft deze een fijnere structuur.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling begint met een grondige reiniging. Daarna volgt de dermabrasie behandeling. De tijdsduur en hoeveelheid van de behandeling is afhankelijk van uw huidconditie. Ter afsluiting wordt een verzorgend en kalmerend masker toegepast en aangepaste dagcrème. Na de behandeling zal de huid er wat rood uitzien en warm aanvoelen, alsof u een dagje in de zon heeft doorgebracht. Het is van groot belang de behandelingen thuis te ondersteunen met speciale producten, welke u tweemaal daags dient te gebruiken. De ondersteunende producten voor thuisgebruik zijn essentieel voor een goed resultaat. Blijf na de dermabrasie behandeling zes weken weg van de zon of zonnebank en gebruik dagelijks een sunblock onder uw dagcrème.

Gelaat losse behandeling € 99,50
Gelaat en Hals € 134,00

Lichaamsbehandelingen

Massage

Ontspanningsmassage

De massage heeft effect op je lichaam en je geest. Je komt los van de dagelijkse stress, en je lichaam ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn.

30 minuten € 35,00
60 minuten € 65,00

Hotstone massage

Hotstone massage is een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen geeft een heerlijk ontspannende werking aan vermoeide of pijnlijke spieren.

In India en Azië werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. Er wordt gebruik gemaakt van mooie ronde basaltstenen, dit zijn lavastenen die de warmte lang vast houden waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken.

30 minuten € 37,50
60 minuten € 65,00

Maria Galland massage, Detox en energie

Lichaam en geest nieuwe energie en de huid nieuwe vitaliteit en kracht geven is het doel van deze SPA behandeling. Dankzij een speciale Maria Galland massagetechniek worden spierspanningen tot in de diepte losgemaakt en de energiemeridianen van het lichaam gestimuleerd. Daardoor verbetert de bloedcirculatie en wint de huis aan frisheid en elasticiteit. Een massage die ongekende krachten schenkt!

60 minuten € 65,00
90 minuten € 85,00

Sportmassage

Sportmassage is een manier om na een inspanning het herstel te bevorderen, het voorkomt blessures en draagt zo bij tot prestatieverbetering. Tegenwoordig willen we gezonder leven en een betere verzorging van ons lichaam wordt steeds belangrijker. Ook sporten neemt daarbij een steeds grote rol in. Zowel op recreatief als topniveau, voor mannen en vrouwen, jong en oud maar ook voor niet-sporters een aanrader.

Heb je spierpijn, vermoeide spieren, een stijve nek, een pijnlijke rug, of gevoelige benen? Een sportmassage kan dan iets voor je zijn. Een massage zorgt o.a.: voor afvoer van afvalstoffen en bespoedigt het herstel. Voor sporters kan een massage worden toegepast voor of na een training of wedstrijd. Het herstel wordt versneld zodat u zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt. Ook als je geen sporter bent kan sportmassage goed voor je zijn: bijvoorbeeld bij een stijve nek, een pijnlijke rug, gevoelige benen e.d. Gun jezelf een moment voor persoonlijke aandacht van uw lichaam. Veel blessureleed kan je vooraf voorkomen.

30 minuten € 32,50
60 minuten € 65,00

Spraytan

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, niet slecht is voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid.

 • Direct een gebruinde huid
 • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
 • Het is snel, spray tanning duurt 10 minuten
 • Natuurlijk resultaat

Wij werken in de salon met het merk vani-t. Dit is een prachtig product wat een heel natuurlijk resultaat geeft.

Komt u elke week dan krijgt u 50% korting op elke tweede behandeling.

Hele lichaam € 25,00
Deel behandeling € 15,00

Ontharen

Harsen bikinilijn € 18,50
Harsen bikinilijn groot € 25,50
Harsen oksels € 18,50
Harsen hele benen € 49,50
Harsen onderbenen € 28,50
Harsen rug € 30,50
Definitieve ontharing smartPuls v.a. € 30,50

Handen en voeten

Manicure

Voor mooie verzorgde en zachte handen
 • Reiniging/desinfecteren van de handen en nagels
 • Nagelriemen terugduwen
 • In model vijlen van de nagels
 • Verzorging van de nagelriemen met een nagelriemolie
 • Lakken van de nagels met een basislak en eventueel een gekleurde nagellak
 • Aanbrengen van een topcoat
 • Verzorgen van de handen met een handcrème
Manicure exclusief lakken € 22,50
Manicure inclusief lakken € 29,50
Handen paraffine pakking € 27,50

Shellac

CND Shellac is dé innovatie van CND. Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak combineert.

Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Aangezien shellac ook een hypoallergeen product is, bevat het net als de Brisa gel zeer weinig ‘photo-initiatoren’, hierdoor is een hoge UV-output noodzakelijk, deze wordt alleen geleverd door CND’s UV-lampen.D. Een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is binnen 8 minuten zonder te vijlen!

14 dagen plezier van mooie gelakte nagels!
Handen € 32,50
Voeten € 32,50
Handen en voeten € 59,50

Permanente Make-up

Wenkbrauwen

Met een steriel naaldje wordt pigmentatie ondiep (bij een tatoeage 10x dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht. De behandeling kan plaatsvinden bij de wenkbrauwen, als lipcontour en als eyeliner.
Permanente make up is bedoeld voor mensen die:
– geen of in mindere mate wenkbrauwen hebben (bijv. Door epilatie, ouder worden, etc)
– moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
– geen haren meer hebben (bijv. door ziekte)
– geen strakke liplijn hebben
– vollere lippen willen
– contactlenzen of een bril dragen
– veel aan sport doen

De behandeling wordt uitgevoerd in 2 behandelingen met een tussentijd van ongeveer 2 weken. Voorafgaand vindt er een intake plaats om alles goed met u door te nemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

Wenkbrauwen hairstrokes € 275,00

Ogen

Met een steriel naaldje wordt pigmentatie ondiep (bij een tatoeage 10x dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht. De behandeling kan plaatsvinden bij de wenkbrauwen, als lipcontour en als eyeliner.
Permanente make up is bedoeld voor mensen die:
– geen of in mindere mate wenkbrauwen hebben (bijv. Door epilatie, ouder worden, etc)
– moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
– geen haren meer hebben (bijv. door ziekte)
– geen strakke liplijn hebben
– vollere lippen willen
– contactlenzen of een bril dragen
– veel aan sport doen

De behandeling wordt uitgevoerd in 2 behandelingen met een tussentijd van ongeveer 2 weken. Voorafgaand vindt er een intake plaats om alles goed met u door te nemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Eyeliner boven en onder € 275,00
Eyeliner boven of onder € 195,00

 

Team

Als specialisten met een passie voor huidverzorging, zien wij het als onze taak om naar jou te luisteren, te adviseren en te begeleiden om het beste uit je huid te halen.

Om dit te kunnen doen vinden wij het belangrijk om te blijven ontwikkelingen op gebied van huidverzorging, en volgen wij regelmatig trainingen.
Ontsnap even uit de dagelijkse drukte, voel je weer mooi en geniet van de ontspannen en persoonlijke sfeer.

Simone van der Weerd

Zitje

In de warme sfeervolle ontvangstruimte kom je hier helemaal tot rust met een lekker kopje koffie of thee.

Samples

Na de behandeling ligt er een uitgebreid product- en behandeladvies met samples voor je klaar.

De Behandelkamer

Of het nu gaat om Huidverbetering, een ontspannen lichaamsbehandeling of make-up, hier beleef je jou moment.

Producten

De exclusieve producten van Maria Galland, precies op jou behoefte afgestemd, zorgen voor een mooi en stralend resultaat.

Merken

Iedereen heeft recht op een mooie en gezonde huid!

In onze praktijk gebruiken wij onder andere het mooie merk IMAGE Skincare.

IMAGE Skincare komt uit Amerika en bevat meerdere productlijnen.  Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg.

De reden dat wij voor IMAGE Skincare hebben gekozen is omdat de producten hoge percentages actieve werkstoffen bevatten en een lage pH-waarde (hierdoor kunnen de ingrediënten doordringen in de diepere huidlagen). IMAGE Skincare heeft zelf unieke afleversystemen ontwikkeld om de ingrediënten zo optimaal mogelijk af te geven aan jouw huid. Samengevat; het is een cosmeceutisch product met hoge concentraties aan farmaceutische ingrediënten. Cosmeceuticals kun je zien als een tussenvorm tussen cosmetische en farmaceutische producten.

Alle producten zijn parabeen- en ftalaatvrij. Ze bevatten letterlijk alleen maar natuurlijke conserveringsmiddelen. Daarnaast wordt er enkel gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en geuren uit essentiële oliën. Alle huidverzorgingsproducten bevatten geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong. Niks kunstmatigs aan en ook geschikt voor vegans!

Ook is IMAGE Skincare niet comedogeen. Dit wil zeggen dat de producten (of ingrediënten) niet de neiging hebben om talgklieren te verstoppen.

Naast alle producten heeft IMAGE Skincare ook prachtige peelings die wij aanbieden in de salon. Hiermee kunnen wij jou celvernieuwing een boost geven en ontstaat er dus meer huidverbetering.

Daarnaast werken wij ook met het prachtige merk Maria Galland Paris

Het instituut Maria Galland Paris werd 50 jaar geleden opgericht door een buitengewone vrouw, wiens geest nog steeds het merk inspireert. Met haar unieke inzicht om huidverzorging te individualiseren heeft Maria Galland het voortouw genomen in een holistische benadering van schoonheid.
Vanuit haar passie voor klassieke dans begreep Maria dat schoonheid draait om energie. Haar sterke overtuiging dat elke vrouw haar eigen unieke energie heeft die haar stralend en mooi maakt, leidde tot haar eigen verlangen om die schoonheid te onthullen. Haar ultieme droom is uitgekomen: haar unieke methode onthult de beautyenergie van elke vrouw, op elke leeftijd.

Al sinds het begin in Parijs in de jaren zestig ligt de focus van Maria Galland op de optimale combinatie van drie belangrijkste elementen in premium.

huidverzorging: zeer efficiënte behandelingen, innovatieve werkstoffen met heerlijke geuren en texturen.

Samen zorgen zij voor een behandeling die niet alleen een beleving op zich is, maar ook qua geurbeleving ontzettend fijn is en de huid een flinke boost geeft met de prachtigste resultaten.

Efficiënte behandelingen worden gecreëerd in de meest moderne onderzoekslaboratoria van Maria Galland Paris die voortdurend op zoek zijn naar waardevolle werkstoffen voor huidverzorging, nieuwe technologieën en revolutionaire formules. Ze worden aangevuld met unieke massage technieken voor de beste anti-agingeffecten. Maria Galland Paris werkt nauw samen met internationale beauty- en lifestyle experts en volgens de nieuwste trends. Hierdoor kunnen we voor elke individuele klant een gepersonaliseerd assortiment producten en lifestyle tips met optimale voordelen aanbieden.

Maria Galland Paris vernieuwt steeds haar professionele schoonheidsbehandelingen voor de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak is het mogelijk telefonisch contact op te nemen via onderstaand telefoonnummer. Wij zijn te bereiken tijdens de onderstaande openingstijden. Tijdens de behandeling willen wij graag volledige aandacht geven en staat het antwoordapparaat aan. Laat in dat geval een telefoonnummer achter zodat wij terug kunnen bellen.

In geval van hinder of annulering van een afspraak verzoeken wij vriendelijk dit 48 uur van te voren door te geven, anders worden de kosten  in rekening gebracht.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 13:00-17:30   19:00-22:00
Dinsdag 09:00-17:30
Woensdag 09:00-17:30   19:00-22:00 op afspraak
Donderdag 13:00-17:30   19:00-22:00
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag 10:00-14:00 op afspraak

Disclaimer

Simone's
Blog

Mijn passie voor huidverzorging is al op jonge leeftijd ontstaan. Als klein meisje ging ik vaak mee met mijn moeder naar de schoonheidsspecialiste. Hier zag ik hoe zij met veel zorg en aandacht geholpen werd. Dit inspireerde mij en zorgde voor het opzetten van een eigen salon.

Sinds 2001 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in 2006 kwam mijn grote droom uit. De deuren van Skin and Body Care, erkend Anbos bedrijf, werden geopend. Het begon aan de Paslaan in Apeldoorn maar al snel werd mijn behandelruimte te klein. In 2008 verhuisde Skin and Body care naar de Zwolseweg in Apeldoorn. Daar werd ook de huisstijl veranderd en werd het plaatje helemaal compleet.

NIEUW: ACTIV-AGE Lijn

 

“Blij met het leven, blij met mijn leeftijd”

U wordt ouder, maar wilt graag uw actieve levenswijze in stand houden; blijven genieten van het leven, sociaal actief blijven en op de hoogte blijven van de laatste trends .
Opvliegers, geprikkeld, stemmingswisselingen, een droge huid en misschien komen er stiekem ook nog wat kilo’s bij. Ook dit kan bij het ouder worden horen.
Wanneer u te maken krijgt met een veranderende hormoonspiegel, meestal rond uw 45-50ste levensjaar, wilt u ook graag de veranderende behoefte van uw huid leren kennen en hier een effectieve verzorging voor gebruiken. Daarom wordt het steeds belangrijker om efficiënte huidverzorgingsproducten en behandelingen te combineren met een aantal dagelijkse gewoonten, die ertoe bijdragen uw schoonheid langer in stand te houden.
In deze nieuwe levensfase betekent ACTIVE’AGE van Maria Galland: zeg JA tegen professionele expertise, JA tegen een positieve benadering van het ouder worden, JA tegen actieve huidverzorging en een beautyprogramma op maat.

Als we naar de huid kijken kunnen we een onderscheid maken op 2 niveaus van veroudering: extern en intern.

Externe factoren zijn UV-straling, roken, milieuvervuiling en voedings- en lifestyle-factoren.
UV-straling is verreweg de meest verantwoordelijke factor voor huidveroudering, namelijk voor 80%!
Intern wordt veroudering bepaald door erfelijke aanleg en interne condities. Veranderingen in het hormonale evenwicht spelen hier een cruciale rol. Een kenmerk van de veroudering is de afname in het huidvolume in de huidlagen. De concentratie hyaluronzuur in de huid vermindert. Dat betekent dat de huid steeds minder in staat is om vocht op te slaan. Ook de collageenstructuur van de huid verslechtert meer en meer, wat leidt tot rimpelvorming en verslapping van het huidweefsel.

Oftewel, de huid wordt dunner en het volume, de stevigheid en elasticiteit van de huid verminderen. Dat betekent werk aan de winkel! En juist hier richt de ACTIV-AGE lijn zich op. De innovatieve stoffen die in de producten zitten zijn onder anderen: peptiden* en stamcellen**.

De lijn bestaat uit:
– Serum; met een direct zichtbaar antirimpel effect,
– Dag-/nachtcreme; maakt de huid steviger, gladder en elastischer en hydrateert de huid aanzienlijk,
– Verzorgend masker; die de huid voedt en verfrist,
– Verzorgende/verfrissende spray; van puur gletsjerwater voor en stralende huid.

 

Wilt u er nog meer over weten, lees hier dan verder: https://www.activage.maria-galland.com/nl_nl/
*Peptiden activeren de natuurlijke reparatieprocessen van de huid, maken rimpels gladder, verstevigen en stimuleren de celdeling.
**De ACTIV-AGE lijn bevat stamcellen van de framboos, kidneyboon en tomatenbladeren.
Het stamcelextract framboos vermindert de productie van enzymen, die bijdragen aan het irritatieproces (de rijpere huid is sneller geïrriteerd). Het stamcelextract van de kidneyboon en van de tomatenbladeren beschermen de huid tegen milieuvervuiling en UV-straling. Daarnaast verbeteren zij de celactiviteit en de uitstraling van de huid.

ACTIVAGE producten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze nieuwe liefde…. Poriënverfijner 301 Perfecteur de Peau

Al een tijdje geleden bracht MARIA GALLAND een nieuwe productlijn op de markt voor een gecombineerde, rijpere huid. Eén van de producten was een poriënverfijner, die de structuur van de huid verfijnt. Op het moment dat er een nieuw product uitgebracht wordt, probeer ik hem natuurlijk ook zelf uit. Het peelingmasker uit deze lijn heb ik direct uitgeprobeerd. Daar was ik meteen helemaal fan van! Wat een mooie gladde huid en meteen al zichtbaar verschil. Duidelijk.. dit masker mocht niet meer op mijn wastafel ontbreken.  

                  mg 302

MASQUE PEELING CLARTÉ 302  Het zachte, maar tevens zeer efficiënte peeling masker bevat extracten van de papayavrucht, die afgestoven hoorncellen, vuil en make-up verwijderen en de poriën verfijnen en vrij maken van een teveel aan vet.

Maar.. daar stond ook nog steeds de poriënverfijner op mijn wastafel. Ja, daar moest ik toch ook wat mee gaan doen. Zelf heb ik geen grove poriën, dus verwachtte niet heel veel verandering. Al zou dit product ook de fijne lijntjes verminderen en een zuivere teint creëren. Dagelijks deed ik het product onder mijn dag- en nachtcrème. Zo’n twee weken gingen voorbij, ik gebruikte het netjes, maar lette er niet echt op. Ik heb een erg druk leven en ben dan niet altijd zo met mijn huid bezig. Al zorg ik er natuurlijk wel voor dat mijn huid altijd goed verzorgd wordt en er fris uitziet. Dat kan  ook niet anders met mijn vak. Ineens kreeg ik veel complimentjes over mijn huid, dat het er zo mooi uitzag! Ik had al wel ontdekt dat de 301 toch wel een heel lekker product was. De geur was heerlijk en het voelde heel aangenaam op mijn huid. Nu ging ik toch maar eens goed naar mijn huid kijken en dacht; “Ja! Mijn huid is eigenlijk heel mooi geworden!” Alsof er een satijnen laagje op lag en heel fris. Vanaf dat moment ben ik verliefd op de 301.
Mijn zus is ook helemaal fan van de producten van MARIA GALLAND. Ook zij probeert alle nieuwe producten uit en was al eerder begonnen met de 301. Ik vertelde haar dat ik een artikel wilde schrijven over dit product, omdat ik er zo blij mee ben, en dit was haar reactie: “Ja moet je doen! Ik heb hem al twee weken  niet kunnen gebruiken”. Ze had hem bij haar vriend laten liggen die aan de andere kant van Nederland woont. “En ik mis hem gewoon!” Ook zij is verliefd geworden op de 301. We kunnen dit product dus echt iedereen aanraden en het is geschikt voor alle huidtypen. Maar pas op! Eenmaal gebruikt, kan je niet meer zonder!

Wat zijn nou de ingrediënten die dit product zo bijzonder maken:

– Werkstoffencompositie van de Noord-Amerikaanse toverhazelaar uit Virginia ( Daarom kan dit product dus toveren! ) salie, tijm en duizendblad, – Extract van de witte narcis en ( Voor verbetering van huidcellen en bevordert de elasticiteit van de huid )
– Comlex van ceramiden. ( Ceramiden zijn een tussencelstof: ze vullen de ruimte op tussen de cellen en gaan op deze manier verdamping van vocht en dus uitdroging tegen )   mg 301 Een bijzondere nieuwe liefde en wie weet ben jij binnenkort ook wel verliefd!

WINNAAR BEAUTY AWARD SCHOONHEIDSSPECIALIST VAN NOORD NEDERLAND

Finale Beauty Award 2015

Op maandag 2 maart was het dan eindelijk zover. De finale van de Beauty Award voor schoonheidsspecialist van het jaar 2015! De spanningen liepen hoog op. Wie zou er met een prestigieuze Beauty Award naar huis gaan? De prijsuitreiking vond plaats in Studio 21 in Hilversum. Anouk Smulders presenteerde deze feestelijke avond samen met enkele andere bekende Nederlanders. Er waren maar liefst zeshonderd gasten uit de beautybranche aanwezig. De avond werd gevuld met show en entertainment, maar iedereen kwam natuurlijk vooral voor de uitreiking van de Award.

 

Voorbereidingen
Ik ben de dag begonnen met twee uurtjes sporten. Nog even mijn hoofd leeg maken, want het was toch wel echt heel spannend! Om 13.00uur stond de afspraak bij de kapper en toen begon het feest eigenlijk al. Samen met mijn moeder en zusjes lieten we ons haar mooi opmaken. Mijn make-up heb ik zelf gedaan. Ja, en toen kwam het moment dat ik mijn mooie jurk aan mocht trekken. Ik voelde me net een filmster! De sieraden maakte het plaatje compleet. Deze werden gesponsord door juwelier ’t Harnas in Apeldoorn. Om 16.00uur stonden we helemaal klaar en vertrok ik met mijn familie richting Hilversum.

 

Ontvangst
Eenmaal in Hilversum werden we ontvangen op de rode loper en werden er foto’s gemaakt. Het was geweldig om te zien hoe prachtig iedereen eruit zag. Als genomineerden moesten we ons verzamelen in de VIP lounge en werden we na een welkomstwoordje begeleid naar het podium. Dat was wel even wennen om zo in de spotlights te staan voor een zaal met ruim 600 gasten. Er ging wel even door me heen dat, mocht ik winnen, ik daar later op de avond alleen zou staan!rode loper

Moment van ontspanning
Eenmaal aan tafel kon ik weer even ontspannen. In het programmaboekje las ik dat de bekendmaking voor schoonheidsspecialist van Noord-Nederland om 21.45uur zou zijn, na het nagerecht. Het was 19.30uur dus dat duurde nog even. Ik had mijn zenuwen aardig onder controle en genoot van alles om me heen. Het was een prachtige show en het eten was heerlijk. Al moet ik eerlijk zeggen dat het bij het nagerecht wat moeilijk werd. Ineens kwamen de zenuwen weer volop naar boven. Na drie hapjes kreeg ik het niet meer weg. Wat zal de uitslag zijn?!

 

And the winner is…..
Het moment was daar. De enveloppe werd overhandigd aan Anouk. Aan tafel pakten we elkaars handen vast en wenste ik nog één keer dat ik zou winnen. Ik sloot mijn ogen en hoorde;

“Het juryrapport van de winnaar luidt: Vakvrouw op alle fronten met een professionele en prettige uitstraling. Ondernemer met een focus op beleven waarbij andere disciplines goed gecombineerd zijn. Heeft ambitie te blijven groeien en laat duidelijk zien stappen te zetten om dit te bereiken.”

“De winnaar is…………… SIMONE VAN DER WEERD VAN SKIN AND BODY CARE UIT APELDOORN!”

Ik vloog overeind uit mijn stoel, voelde de blijdschap vanuit mijn tenen door mijn hele lijf en rende bijna het podium op. Het was me gelukt! Ik heb gewonnen!

ontvangst beauty award

 

Mijn eerste reactie: “Het is fantastisch! Zo hard voor gewerkt, zoveel van geleerd en dan ook de prijs winnen… Echt helemaal fantastisch!”

 

 

 

Terug aan tafel werd ik door iedereen geknuffeld en gefeliciteerd. Iedereen was ook zo blij! Er was één iemand die normaal gesproken heel klein is, maar nu wel 1.80m leek. Mijn lieve mama, zo ontzettend trots. Na het uitreiken van de laatste Award moesten alle winnaars nog één keer op het podium en werden er foto’s gemaakt op de trap. Weer een momentje het gevoel dat ik een filmster was. De avond eindigde met muziek en feest. Een avond om nooit meer te vergeten!

 

Dankwoord
De deelname aan de Beauty Award is een intensieve en leerzame tijd geweest waarin ik naar de salon en mezelf heb moeten kijken. Daarbij heb ik hulp gehad van verschillende mensen om me heen. Heel graag wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken hiervoor. Een aantal wil ik apart noemen:

Wesley Roodink van Zonder Suiker

Maria Galland

Liduin Harleman

Mijn lieve familie

En natuurlijk niet te vergeten mijn lieve trouwe klanten, zonder jullie had ik hier niet gestaan. Ook heel erg bedankt voor jullie vertrouwen in mij.

 

IMG_4873

 

 

Goede Huidverzorging veel gedoe? Helemaal niet met deze beauty tips!

In de salon krijg ik nog vaak te horen dat het verzorgen van je huid zoveel gedoe is. Dit vind ik jammer, want een goede huidverzorging zorgt ervoor dat je er fris en stralend uitziet. Dat willen we natuurlijk graag! Daarnaast kan het zo zijn dat door het niet gebruiken van een product een ander product dat je wel gebruikt minder goed tot zijn recht komt, zoals een nachtcrème aanbrengen zonder het gezicht gereinigd te hebben. Daarom geef ik jullie een aantal tips om het wat makkelijker te maken.

– Gebruik in de ochtend een reinigend masker, bijvoorbeeld Masque Souple 2 van Maria Galland. Het masker breng je aan op de “vieze” huid. Je doet tussendoor even iets anders zoals bijvoorbeeld brood smeren, aankleden of tanden poetsen, en na een paar minuutjes verwijder je het masker met een washandje en je huid is stralend schoon. Douche je altijd in de ochtend? Onder de douche een reinigingsgel werkt ook heel makkelijk en snel.

– s ‘Avonds je gezicht reinigen is ook in een paar tellen gedaan. Gebruik hiervoor een milk die bij jouw huidtype past. Verdeel deze met je handen over je gezicht, masseer licht in en verwijder het met een lauw washandje of gastendoekje. De warmte van de doek geeft meteen een heerlijk ontspannen gevoel en werkt snel en makkelijk. Laat je je make-up  zitten tijdens het slapen gaan? Women’sHealth heeft hier een mooi stukje over geschreven http://www.womenshealthmag.nl/Beauty/Dit-gebeurt-er-als-je-met-make-up-op-slaapt Nooit meer doen!

– Een lotion wordt regelmatig overgeslagen. Vaak omdat je niet weet waarom je het eigenlijk moet gebruiken. Ik heb hier al eerder over geschreven in mijn artikel over een goede reiniging, maar voor degene die dat nog niet gelezen hebben leg ik het nog even uit. Een lotion is namelijk ONMISBAAR in je huidverzorging. Het zorgt ervoor dat je vochtgehalte weer op peil gebracht wordt en herstelt de PH-waarde ( zuurgraad van de huid ) na de reiniging. Gebruik je geen lotion dan komt je verzorging daarna veel minder tot zijn recht en is deze eerst bezig met het herstellen van de huid.

– Gedoe met watjes? Gebruik een gel lotion die je met je handen kunt aanbrengen. Dit is ook erg prettig voor een gevoelige huid.

– Een peeling  zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor werkt het preventief tegen huidveroudering. Ook zorgt een peeling ervoor dat je andere producten beter opgenomen worden. Wanneer je de peeling onder de douche zet is het heel makkelijk om te gebruiken en vergeet je het niet. Hoe vaak? Minimaal twee keer in de week. Laat je wel goed adviseren welke peeling bij jouw huidtype past. Heb je een normale of wat grove huid, gebruik dan een peeling met een fijne korrel, bijvoorbeeld doux gommant 41 van Maria Galland. Bij een gevoelige en/of droge huid gebruik je een peeling zonder korrel op basis van enzymen, bijvoorbeeld gommage doux 66 van Maria Galland. Hier wordt je huid ook weer sterker van!

– Om je huid een extra boost te geven is het goed om één keer in de week een verzorgend masker te gebruiken. Dit lijkt veel werk, maar er zijn heel veel momenten wanneer je dat kan doen zonder dat het veel tijd kost. Een aantal momenten zijn; tijdens het uitkleden wanneer je onder de douche gaat, laat het een paar minuten zitten en spoel het dan af, tijden een heerlijk ontspannen bad, op de bank bij het tv kijken, tijdens het strijken enz. enz. Er zijn tegenwoordig prachtige maskers die niet hard worden of er groen of spierwit uitzien. Je hoeft dan dus ook niet bang te zijn dat je buurman of buurvrouw je ziet. Een crèmemasker laat je huid hooguit wat meer glimmen. Een aantal maskers van Maria Galland zijn: Masque Foid Hydratant 92, zorgt voor verkoelen en hydrateren.
Masque Présieux 131, voor een gestreste en vermoeide huid.
Masque Caviar 81, voedt en hydrateert, versterkt je huid en maakt de huid glad.
Naast het geven van een extra boost met een masker kan je ook een concentraat onder je nachtcrème doen. Er zijn verschillende concentraten van Maria Galland waar je heel gericht mee kan werken. Het is 20 keer sterker dan een serum en is als kuur te gebruiken.

– Natuurlijk moeten we ook onze dag- en nachtverzorging niet vergeten. Zet je dagcrème, nachtcrème, serum en oogcrème op een zichtbare plek en niet achter een deurtje. Zo kan je het nooit vergeten!

Alles nog even kort op een rijtje:
– Gebruik een ochtendmasker of reinigingsgel voor onder de douche;
– Reinig je gezicht in de avond met milk en een washandje of gastendoekje met lauw water;
– Breng een lotion aan met je handen; – Gebruik een peeling onder de douche minimaal twee keer per week;
– Eens per week een masker tijdens het strijken, stofzuigen, voordat je onder de douche gaat, in bad of voor de tv;
– Eens in de twee maanden een kuur met concentraat onder je nachtcrème;
– Dagcrème, nachtcrème, serum en oogcrème op een zichtbare plek.

Met deze tips wordt je huidverzorging heel makkelijk en snel! Moeite met het uitkiezen van het juiste product? Hieronder een aantal voorbeelden. Ik wens jullie heel veel succes!

 

blog BT 2      MASQUE SOUPLE 2 € 47,00 Reinigend ochtend masker

blog BT 60           GEL DÉMAQUILLANTE FRAICHEUR € 25,00 Reinigingsgel
blog BT 61                  LAIT DÉMAQUILLANT DOUCER € 25,00 Reinigingsmilk voor ieder huidtype

 

Blog BT 41             DOUX GOMMANT VISAGE € 25,00 Milde peeling met een fijne korrel

Blog BT 64                 LOTION SOYEUSE € 27,50 Gel lotion

blog BT 81              NANO-MASQUE CAVIAR 81  € 83,00 Masker voor voeden, verzorgen, hydrateren en glad maken

blog BT 92                        MASQUE FROID HYDRATANT 92 € 48,00 Masker voor hydrateren en verkoelen

blog BT 131               MASQUE PRÉCIEUSE 131 € 51,00 Masker voor anti-stress en anti-aging effect

 

blog BT essence2

LES ESSENCES à € 12,50 kuur van 4 concentraten € 37,50

Nominatie Beauty Awards Regio Noord Nederland 2015

Trots
Ontzettend trots en blij wil ik jullie vertellen dat ik genomineerd ben voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2015 voor de regio Noord-Nederland ( Friesland, Groningen, Drenthe, Overijsel en Gelderland).

Graag wil ik jullie hier meer over vertellen.

De Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd georganiseerd door vakmagazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals. Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. Naast het professionele vakmanschap, is de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk.

Het avontuur begon ongeveer twee jaar geleden. Op uitnodiging van Maria Galland mocht ik bij de prijsuitreiking van de Beauty Award zijn. Het was een geweldige avond in studio 100 met een prachtige show, heerlijk eten, iedereen mooi gekleed en natuurlijk de prijsuitreiking. Per regio werden de prijzen verdeeld en verschenen de schoonheidsspecialistes op het podium.

Skin and Body Care - Beauty Awards 1

Op dat moment begon er iets te kriebelen bij mij. ‘Daar wil ik ook staan’ dacht ik. ‘Dat zou toch geweldig zijn als ik dat ook zou kunnen bereiken!’ Maar ja, als je bij de beste van Nederland wil horen moet alles wel kloppen, je moet uitblinken in je vak en je onderscheiden van andere salons. Zelf wilde ik nog wel het één en ander verbeteren om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd.

Skin and Body Care - Beauty Awards 2


Ontwikkeling

Natuurlijk had ik al wel een enorme groei doorgemaakt. Met de salon ben ik klein begonnen aan de Paslaan in Apeldoorn. Daar huurde ik een salonkamer bij een bedrijf in. Mijn klantenbestand begon te groeien en na twee jaar had ik al heel wat opgebouwd. Met de salon verhuisde ik naar een pand aan de Zwolseweg in Apeldoorn waar ik een complete salon kreeg met twee behandelkamers en een mooie ontvangstruimte, helemaal voor mij alleen. Eenmaal daar gevestigd groeide de salon sneller. Niet alleen het klantenbestand groeide, maar ook het aanbod aan behandelingen werd uitgebreid.

Toch was dat voor mijn gevoel nog niet genoeg om deel te nemen aan de Beauty Award. Mijn eigen kennis wilde ik ook nog verbreden en heb daarom verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van ondernemen en vakmanschap. Dit waren opleidingen als productkennis, personal brandig, ondernemen, dermatologie en verschillende massages en huid verbeterende behandelingen. Ook werd de uitstraling van de salon aangepakt. De huisstijl werd veranderd, een compleet nieuwe website en een verbouwing van de salon zorgden voor het complete plaatje wat ik in mijn hoofd had.

Een enorme groei die ook wat met mij als persoon heeft gedaan. Het vak schoonheidsspecialiste wordt nog vaak gezien als een niet serieus vak. Regelmatig kreeg ik te horen; ‘Je bent de hele dag alleen een beetje met crèmpjes en maskertjes aan het smeren en gezellig kletsen.’ of ‘Hoe gaat het nu met je salonnetje?’ en ‘Wat heerlijk, je kan gewoon lekker zelf je dag indelen en vrij nemen wanneer je maar wil’. Nee je wordt niet altijd serieus genomen. Maar ik zei zelf ook ‘Mijn werk is mijn hobby, dat is heerlijk’. Op een gegeven moment ging de knop om en dacht ik, ‘Nee, ik ben niet aan het hobbyen. Ik doe mijn werk met veel plezier en passie, maar ik ben een vakvrouw en ondernemer en absoluut geen hobby aan het uitoefenen’. Hierdoor kwam ik ook weer een stapje dichterbij de Beauty Award.

In mei 2014 ben ik mee geweest met een reis georganiseerd door Maria Galland (Maria Galland is het merk waar ik mee werk). Op deze reis ben je samen met een aantal collega’s uit Nederland en België en wordt het aangename met het leerzame gecombineerd. Het was een geweldig leuke tijd met veel inspirerende gesprekken. We hebben het in die dagen ook weer over de Beauty Award gehad. Mijn collega’s vonden dat ik me op moest geven en haalden me over. ‘Oké’ dacht ik, ‘ik ga het doen!’

Skin and Body Care - Beauty Awards 3


Inzending

Eenmaal terug van de reis heb ik het startpakket aangevraagd. Met spanning wachtte ik af tot het binnen zou komen. Nou, dat was nog niet niks die inzending. Als eerste moest ik een motivatie schrijven hoe mijn salon en vakmanschap zich onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast bestond de inzending uit gedetailleerde vragen over de salon, de schoonheidsspecialist, de doelgroep, communicatie en promotie en fotomateriaal. Eigenlijk vergelijkbaar met een businessplan en dat alles moest ook nog eens mooi gepresenteerd worden. Kortom, dan had ik niet in een dag geschreven. Er volgden uren en dagen denk- en schrijfwerk, overleggen met anderen, vragen aan mijn klanten enz enz. Wesley Roodink van Zonder Suiker, degene die de marketing voor Skin and Body Care doet, heeft mij ontzettend geholpen. Net als mijn zusje Chantal die zich ook veel bezig houdt met de salon en inmiddels ook werkzaam is bij Skin and Body Care. Uren en uren schrijven, lezen, nog een keer lezen, opnieuw schrijven, doorsturen, verbeteren en nog een keer verbeteren en toen was het af. Het ontwerp van de verpakking voor de inzending was ook klaar en alles ging naar de drukker. Twee dagen later kwam Wesley bij mij in de salon met het eindresultaat. Het was ontzettend leuk om te zien dat hij ook heel erg trots was. Zelf vond ik het er ook helemaal super uitzien! Opgelucht en blij! Alles nog een keer nalezen, een kus met een wens op de envelop en toen kon het op de post. Wat ontzettend spannend!


Mystery Guest

Ja, en toen was het wachten. Wachten, wachten en nog eens wachten. Uit alle inzendingen werden een aantal salons geselecteerd en deze konden een mystery guest verwachten. Bij elk telefoontje die ik kreeg dacht ik; Zou dit de mystery guest zijn? Het duurde en het duurde, maar geen mystery guest. Op 21 oktober verscheen er op de facebookpagina van de Beauty Award een bericht dat de jury met de eerste selectie bezig was. Vanaf dat moment wist ik zeker dat elk telefoontje van de mystery guest zou kunnen zijn. Dagen gingen voorbij, maar geen opvallend telefoontje. Eigenlijk had ik het niet meer verwacht en had ik me erbij neergelegd. Natuurlijk was ik wel ontzettend teleurgesteld. Ondanks dat ik al heel veel geleerd had van de deelname, had ik toch minimaal gehoopt op een mystery guest. Totdat ik op 14 november een telefoontje kreeg, of eigenlijk, ik belde een gemiste oproep terug. Tijdens het telefoongesprek dacht ik er nog niet zoveel bij, al verliep het wel een beetje anders. Op het moment dat ik ophing kreeg ik ineens het gevoel dat het de mystery guest wel eens zou kunnen zijn. We hadden een afspraak gemaakt voor een klassieke behandeling op 25 november. Ik was al een klein beetje door het dolle heen en werd toch ook wel zenuwachtig. Wat duren twaalf dagen dan ineens lang! Eindelijk was het dan zover. De spannende dag, zou ze het zijn? MAAR… ongeveer een uur van tevoren belde ze dat de afspraak verzet moest worden vanwege een zware migraine aanval. ‘Dit kan niet waar zijn!’ dacht ik. Even een teleurstelling en ook wel angst, want op 4 december werden de genomineerden bekend gemaakt. Als ze nog voor die tijd voor een behandeling moest komen werd het wel erg krap. Misschien had ik me dan toch vergist en was ze het niet. Natuurlijk probeerde ik wel een afspraak in te plannen voor 4 december en uiteindelijk werd de afspraak een week verschoven naar 2 december. Nog een week in spanning!

Daar was ze dan eindelijk, precies op tijd. Ik probeerde gewoon mezelf te zijn en gewoon te doen zoals anders, maar ik was toch wel behoorlijk zenuwachtig. Ze vroeg een aantal dingen zoals ‘Wat is nou precies een rijpere huid?’ en ‘Wat is het verschil tussen een verslapte huid en rimpels?’ Als het me nu gevraagd zou worden, zou ik daar meteen een vloeiend antwoord op kunnen geven, maar op dat moment kwam het er een beetje stotterend uit. (In mijn volgende blog ga ik antwoord geven op deze ragen). Ook was ik ineens woorden kwijt. Nu kan ik er wel om lachen, maar toen ik van haar aan het eind van de behandeling te horen kreeg dat ze toch echt de mystery guest was, dacht ik; ‘Oh nee, heb ik het nou niet verpest?’ De mystery guest heeft beoordeeld op vakkennis, service, klantvriendelijkheid en hygiëne.

Een voordeel van het lange wachten, het duurde nu nog maar twee dagen totdat de genomineerden bekend gemaakt zouden worden. In de loop van de dag zou iedereen een mail krijgen met de uitslag, wel of niet genomineerd. De nacht daarvoor voelde als de nacht voor je verjaardag toen je klein was. Je wilde zo graag slapen, zodat het snel ochtend zou zijn, maar dat lukte dan niet en je hoopte maar dat je zou krijgen wat je gevraagd had. Die ochtend, na een kort nachtje, was ik ontzettend zenuwachtig. Ik poste nog even een bericht op facebook dat het een spannende dag zou worden en beloofde mezelf dat ik nog één keer mijn mail mocht checken voordat mijn eerste behandeling zou beginnen. Ik opende mijn mailbox en mijn hart sloeg over, een bericht van de Beauty Award! Oh jeeh! Ik durfde hem gewoon niet te openen. Mijn stagiaire was erbij en zei, ‘Doe dan! Open het bericht!’ , ‘Oke, ik doe het!’.

Beste Simone,

Van harte gefeliciteerd! U bent genomineerd……… Verder kwam ik niet met lezen. Ik was helemaal door het dolle heen en sprong door de salon. Als er op dat moment iemand binnen gekomen was, moest het een heel raar gezicht zijn geweest denk ik! Ik behoorde nu toch tot de top 3 van Noord-Nederland! Wat was ik ontzettend blij!


Blijdschap

Wat er dan gebeurd is zo bijzonder. Ik kreeg telefoontjes, smsjes, mailtjes, bloemen, cadeautjes enz, enz. En het houdt niet op. Zo ontzettend veel lieve reacties van klanten. Dat is zo mooi om te lezen!

Op maandag 8 december was er een bijeenkomst voor alle genomineerden. Daar heb ik de andere twee meiden ontmoet en er was meteen een leuke klik. Gelukkig maar, geen harde strijd, maar gewoon leuke concullega’s. Er werd ons verteld dat het toch echt heel bijzonder was wat we al bereikt hadden. Dat het niveau dit jaar zeer hoog was en er per regio ruim 100 tot 200 aanmeldingen waren. Ook werd en een shot van één minuut van ons gemaakt voor een promotiefilm. Alles bij elkaar voel je je bijna alsof je meedoet aan een wedstrijd op televisie zoals The Voice Of Holland.


En nu..

Nu is het weer even rustig wat de wedstrijd betreft. Natuurlijk probeer je zoveel mogelijk promotie te maken door berichten in de krant, op facebook en nu ook mijn blog. Wat ook ontzettend leuk is. Verder is het wachten op het laatste onderdeel van de wedstrijd en misschien wel het spannendste onderdeel van de wedstrijd, namelijk het jury-interview. Dit gaat plaats vinden op 19 januari en dan krijg ik verschillende vragen over mijn inzending en het rapport van de mystery guest. Dit schijnt een heel pittig gesprek te worden en de jury gaat het ons niet gemakkelijk maken. Natuurlijk is dit ook heel logisch. Na deze gesprekken moet duidelijk worden wie nou de winnaar is, en de beste schoonheidsspecialiste van het jaar. Na dit gesprek wordt het weer wachten. Wachten en wachten tot 2 maart. Dan zal de prijsuitreiking plaatsvinden in Studio 100 te Hilversum. Ik kan niet wachten!

Op 19 januari ga ik keihard mijn best doen, want ik wil zo graag op dat podium staan! Hopelijk willen jullie allemaal keihard voor mij duimen. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte!

Make-up herfst en winterlook 2014

SÉDUCTION EN ROUGE

Temperament, passie en zinnelijkheid – daarvoor staat de nieuwe herfst-/winterlook van Maria Galland: Séduction en rouge – verleiding in rood. Laat u zich ook bekoren door de prachtige, fascinerende rode tinten voor uw lippen en nagels en door de glanzende metallic schijn op uw oogleden.

 

526 oogschaduw baseBase fard à paupières

Laat je ogen perfect tot uiting komen

Deze heerlijke oogschaduwbasis geeft elke oogschaduw een ultieme, schitterende kleurintensiteit en verhoogt de houdbaarheid ervan. De zijdezachte textuur versmelt regelrecht met je huid,  maakt de oogleden glad en voorkomt afzetten van oogschaduw in de oogplooi. Waardevolle actieve ingrediënten voorzien de huid van vocht, verminderen rimpeltjes en verzorgen de tere huid van het ooglid.

526_base_fard_a_paupieres_offen_fr

Le rouge infini

Langhoudende lippenstift met een zijdezachte, matte finish

le rouge

 

“Rouge pur” voor zinnelijke, mooie lippen! Deze zijdezachte, romige en langhoudende lippenstift hult je lippen tot 8 uur in een prachtige, verleidelijke rode kleur. De elegante textuur glijdt zacht over de lippen en versmelt ermee. De intensieve verzorgende formule met waardevolle candilillawas en lecithine verzacht de tere huid van de lippen en geeft kleur een diepe glans, zonder drogen. Vitamine C en E beschermen tegen u-straling.

 

 

lipgloss

 

 

Gloss Extrême

Zijdezachte lipgloss voor verleidelijke mooie lippen

Deze luxueuze en intensieve lipgloss laat je lippen er extreem goed uitzien. De perfect dekkende gloss bekoort door zijn spiegelende glans en zijn rijke verzorgende eigenschappen. Hij kan makkelijk aangebracht worden en houdt de lippen aangenaam soepel. Aloë Vera vult het vochtgehalte van de tere lippen aan en beschermt tegen uitdroging.

 

Ombre Unique

Voor  een dramatische oogopslag

oogschaduw silver

Voor de glamour look van een herfstavond gaat er niets boven sensationele metallic effecten op de oogleden. De oogschaduw zorgt met zijn zijdezachte, lichte, maar tevens uitstekend dekkende satin-finish textuur voor oogschaduw goldgeraffineerde  lichteffecten, lang houdbaar en gaat niet in de oogplooi zitten.

 

 

 

le rouge vernis

Le Vernis

Ultieme kleurintensiteit voor perfect verzorgde handenle rouge vernis

Deze hoogwaardige nagellak laat je nagels stralen in de kleur die past bij jou look.
Hij is makkelijk aan te brengen, dekt uitstekend en biedt een intense, gelijkmatige kleurgeving.

 

 

 

 

 

Rode lippenstift is een klassieker en deze winter weer helemaal hot. En denk niet dat rood jou niet mooi staat. Wanneer je de juiste kleur gebruikt, wordt iedere vrouw met rode lippen een diva. Tips voor rode lippenstift:

 1. Rode lippenstift en de vorm van je lippen:
  Heb je wat smallere lippen, ga dan voor een wat lichtere tint en doe er een gloss over. Zo lijken je lippen voller.
 2. Rode lippenstift en je huidskleur:
  Stem de lippenstift op je huidskleur af. Een vuistregel is: heeft je huid een rozige ondertoon ga dan voor wat koelere kleuren, heeft je huid een meer gele ondertoon ga dan voor warme kleuren. Om de kleur van een foundation te kunnen bepalen die bij je huid past, test je op de kaaklijn. Het is heel belangrijk om de juiste kleur te gebruiken, dat maakt een enorm verschil. Gebruik bij het aanbrengen van de foundation een speciale foundationkwast. Dit zorgt ervoor dat de make-up mooi egaal wordt zonder vlekken. Poeder je foundation af met een transparante poeder om afgeven te voorkomen.
 3. Voorkom uitlopen
  Begin met een primer zodat het niet uit kan lopen. Een andere veel  tip om uitlopen te voorkomen, is om binnen de contouren van je lippen te blijven. Verder helpt het om je lippen eerst met een lippotlood te omlijnen. Matte lippenstift loopt verder minder snel uit dan vettere en glossy lippenstiften.
 4. Houd de rest van je make-up natuurlijk
  Met rode lippenstift focus je op je mond. Houd daarom de rest van je make-up heel natuurlijk. Gebruik bij rode lippenstift een lichte oogschaduw met zwarte mascara.
 5. Regelmatig checken
  Rode lippenstift vergt enig onderhoud. Check je lippen overdag regelmatig (een spiegeltje is je tas is een must) om te kijken of de kleur niet uitgelopen is of vlekken op je gezicht heeft achtergelaten (er hoeft maar een haar over je lippen te zwiepen en je hebt een streep). Matte lippenstift is gemakkelijker in het onderhoud. Dep je lippen na het aanbrengen met een tissue zodat je overtollig product verwijdert.

 

Het kost soms even wat tijd om de juiste kleur en techniek te vinden. Het is een kwestie van veel oefenen! Op Youtube kan je veel filmpjes vinden over het aanbrengen van een make-up, of volg eens een make-up workshop.

Ga er lekker mee aan de slag, ik wens jullie heel veel succes!

 

Veel liefs,

 

Simone's Blog - Simone van der Weerd

Herftsdip voorkomen? Laat je masseren

Zo voorkom je die vervroegde herfstdepressie
Baal jij er ook zo van dat het ’s ochtends niet meer licht is als je opstaat en de avonden korter zijn? En voel je al een beetje die herfstdip opkomen?? Een massage  kan je helpen dit te verminderen. Endorfine is het “geluksstofje” dat ons lichaam aanmaakt. Dit geeft een fantastisch gevoel.  Dit gevoel kun je krijgen als je lang en flink sport en je lichaam veel endorfine door je lijf laat gieren. Naast sporten zijn er meer manieren om dit gelukstofje aan te maken. Eén van die manieren is MASSAGE! Je lichaam maakt namelijk bij aanraking en door het masseren van spieren endorfine aan.

Waarom zijn massages goed voor je?

chantalmassage3

Afvoeren van afvalstoffen en een betere doorbloeding
Is je lichaam stijf of heb je last van spierpijn? Uit onderzoek is gebleken dat een massage helpt om de stijfheid uit je spieren te verdrijven. Door massage worden afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd waardoor genezingsprocessen versneld worden. Daarnaast verbetert  een stevige massage je doorbloeding. De verhoogde bloedcirculatie versnelt de toevoer van voedingstoffen naar beschadigde spieren. Het weefsel wordt hierdoor elastischer waardoor spieren zich weer vrijer kunnen bewegen. Dit geeft je herstel een boost en maakt je spieren minder pijnlijk.

Onderhoud van je lichaam
Verbetert je immuunsysteem. Er worden meer witte bloedcellen aangemaakt die verantwoordelijk zijn voor het tegengaan van schadelijke stoffen van buitenaf, oftewel ze zorgen voor het goed functioneren van het immuunsysteem.

chantalmassageMoment van ontspanning
Een massage is de tijd om op te laden, even tijd voor jezelf. Het helpt op verschillende manieren die samen een gevoel van fysiek en mentaal welzijn creëren. Ook werkt het heel goed tegen stress, omdat de uitgifte van hormonen verminderen (cortisol en adrenaline) die betrokken zijn  bij stress en paniek.

Mooi
Naast ontspannen wordt je ook mooier van massage. Door de dieptewerking van massage worden allerlei organen gestimuleerd en wordt je energieker, dit straal je uit. Daarnaast gaan de vetklieren oa in je gezicht beter werken en die zal leiden tot een betere bloedtoevoer. De welbekende roze huid ontstaat op deze manier. Tenslotte kan een goede massage de aanmaak van cellulitis vertragen.

 

Het is voor ons, als we een massage hebben gegeven bij Skin and Body Care, elke keer weer mooi om te zien wat het met mensen doet. Ze gaan weer heel anders weg, dan dat ze zijn binnen gekomen. Het is geweldig om te merken dat tijdens de massage iemand helemaal ontspant, dat voel je onder je handen gebeuren. Vaak komt iemand ook nog druk pratend binnen, maar na een paar minuten komt de rust.

Herken jij dit gevoel ook na een massage?

Heb je vragen over dit artikel, mail dan naar simone@skinandbodycare.nl

Veel liefs,

Simone's Blog - Simone van der Weerd

Waarom is je huid reinigen nou zo belangrijk?

 

In mijn eerste artikel wil ik jullie graag uitleggen waarom de huid reinigen zo belangrijk is. Waarom dit onderwerp als eerst??  Omdat dit regelmatig in het “vergeet” of “te veel gedoe” hoekje geschoven wordt. Het is toch echt de eerste stap van goede huidverzorging.

Herken je dit? Lees dan snel verder.. ik ga je helpen!
Herken je dit niet? Dan ben je al heel goed met je huidverzorging bezig! Ik ben trots op je.


 

Is het nou echt nodig om elke ochtend en avond je huid te reinigen?? Ja Echt!!
En ja, ook als je een avond uit bent geweest en ja, ook als je in de ochtend heel veel haast hebt. Het hoeft echt niet veel tijd te kosten.

Maar waarom??
Een goede reiniging zorgt ervoor dat alle producten die je daarna gebruikt beter opgenomen worden. Doe je dat niet dan blijft het op de huid liggen en doet het weinig tot niets. Zo worden de producten die je daarna aanbrengt erg duur als ze niet kunnen doen wat ze moeten doen!

Ochtendreiniging:
In de nacht produceert je huid afvalstoffen en huidvetten. Dit kan je alleen met water niet verwijderen. (Denk aan afwassen zonder afwasmiddel)

Avondreiniging:
Dit is niet alleen noodzakelijk om make-up te verwijderen , ook als je geen make-up draagt zit er vuil op je huid. Denk hierbij aan uitlaatgassen, stof van binnen en buiten  en afvalstoffen die je huid zelf aanmaakt.

EEN GOEDE REINIGING ZORGT ERVOOR DAT DE HUID MINDER SNEL VEROUDERD!


 

Maar hoe ziet een goede reiniging er nu uit?

Stap 1:

Verwijder je oogmake-up met een speciale oogmake-up remover. Waarom speciale oogmake-up remover?
– PH waarde is gelijk aan oogvocht;
– verwijdert op een zachte manier de make-up;
– verstopt de traanbuisjes niet.

Stap 2:

Normale huid: reinigingsmilk
Droge gevoelige huid: reinigingscrème
Vette huid: reinigingsgel

Masseer de huid in met het juiste product en lauw water. LET OP NIET OP EEN WATJE! Gebruik je een watje dan blijft het vuil op de huid liggen en verplaats je het alleen maar. Verwijder het product met een washandje of gastendoekje. Dit zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar ook voor een heerlijk aangenaam en ontspannen gevoel.

Stap 3:

Deze stap doe je 3x per week met een peeling, aangepast op jouw huidtype. Heb je een gevoelige huid gebruik dan een peeling zonder korrel op basis van enzymen.

Breng een peeling aan, eerst op de plekken waar de huid het meeste kan hebben. Dus voorhoofd, neus en kin. Masseer even in en met het overgebleven product de rest van je gezicht. Heb je weinig tijd, zet je peeling dan onder de douche neer en peel je huid tijdens het douchen!

Een peeling werkt preventief tegen huidveroudering. Het stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Daarnaast zorgt het ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en producten dus beter opgenomen kunnen worden.

Stap 4:

Breng een lotion aan, ook weer aangepast aan je huidtype. Een lotion is niet bedoeld om de laatste restjes te verwijderen! Dit wordt vaak gedacht, maar dat is niet zo. Een lotion gebruiken is heel belangrijk en mag echt niet ontbreken! De lotion zorgt ervoor dat de PH-waarde van de huid weer herstelt en het vochtgehalte weer op peil wordt gebracht. Water heb je nodig om je gezicht te reinigen, maar droogt ook je huid uit door de kalkdeeltjes die in het water zitten (daarom trekkerige huid na het douchen) dus lotion!

 

EN KLAAR! Eigenlijk ben je in een paar minuten klaar. Probeer het een week,  je bent er zo aan gewend en kan niet meer zonder!

Graag hoor ik van jullie hoe het met de reiniging gaat. Heb je vragen, mail dan naar simone@skinandbodycare.nl

Liefs en heel veel succes!

 

disclaimer